Portfolio Dagvoorzittersschap

 

Sonya Dias is mede-organisator bij Female Force.

Zij zet zich in voor de empowerment van vrouwen in Rotterdam. Sonya wil een rolmodel zijn voor haar dochters en andere vrouwen, net zoals haar moeder dat voor haar was! Prachtig hoe haar missie bij Female Force ook tot uiting komt.

Dagvoorzitterschap bij Woman in Charge, masterclass Step into your Leadership.

27 oktober 2014

Deze masterclass stond in het teken van Leiderschap. Women in Charge wil de leiderschapskwaliteiten van vrouwen bevorderen, verder ontwikkelen, zodat zij ook op posities terecht komen waar een verschil gemaakt kan worden. Het is nog altijd zo dat, anno 2015, in Nederland een vrouw minder verdient dan een mannelijke collega in dezelfde functie. Women in Charge biedt vrouwen de mogelijkheid om zich te ontplooien hierin. 

Inspiratiebijeenkomst Adviesraad Havensteder 

Inspiratie ligt op straat! Beleidsmedewerkers, managers en directie van Havensteder werden verleid om meer naar buiten te gaan om inspiratie op te doen en meer gevoel te krijgen bij hun doelgroep.
De bijeenkomst start met drie verhalen van wijkbeheerders over wat er speelt in de wijken van Havensteder. Naar aanleiding van deze verhalen gaan de deelnemers in groepen uit elkaar om met de rappers van HELDERHEID (www.helderheidbokaal.nl) een rap schrijven. Als klap op de vuurpeil wordt de rap voorgedragen in de groep.
De winnende rap krijgt het HELDERHEID bokaal.

26 juni 2014 Stichting LOV – Organisator en Dagvoorzitter

In Rotterdam leven we met 174 verschillende culturen en veel van deze culturen komen samen bij Stichting LOV. De kwaliteitsintervisie stond in het teken van het verdiepen in elkaars gewoonten en gebruiken en het beste in elkaar naar boven halen. Fehd El Ouali (trainer en acteur bekend van o.a. Shouf Shouf Habibi en Grijpstra en De Gier) gaf een ludieke interactie-lezing over interculturele communicatie en samen met Sonya Dias (in haar rol als dagvoorzitter) maakten zij er een interactieve, leerzame en vooral leuke avond van.